om oss

Kungsbrodyr strävar efter att vara en flexibel, snabb och skicklig leverantör av broderade profilkläder

Kungskrona

Vi på Kungsbrodyr broderar på olika material, exempelvis på jackor, kepsar, stickade tröjor, handdukar, pikétröjor, skjortor etc.

Din företagslogotype eller kampanj blir mer hållbar och elegant med en snygg brodyr. Skicka din logotype (helst som EPS eller pdf-fil) så står vi för hela processen, från framtagandet av brodyrkort till själva brodyren. Ett dåligt tillverkat brodyrkort kan i värsta fall ge en längre och krångligare produktionstid vilket innebär högre kostnader för dig som kund. Att vi står för hela processen borgar för god kvalitet och ger leveranstrygghet för dig som kund.

Om du behöver tips vad gäller motiv och mönster så kommer vår långa erfarenhet inom mode och konfektion väl till pass – vi guidar dig så du hittar rätt oavsett om det gäller en klassisk, sportig eller lite tuffare framtoning.

Kungsbrodyr AB startades år 2005 av Jörgen Hedlund som har varit verksam inom brodyrbranschen sedan 1995.

Dessförinnan arbetade Jörgen med mode och konfektion, bl .a. som butikschef i detaljhandeln under många år. Detta har givetvis bidragit till den stora kunskapen inom textil samt intresset och fingertoppskänslan för vad som ligger i tiden, parallellt med en vana vid stora leveranser och logistik.

Idag har vi på Kungsbrodyr en slimmad och modern produktion, med bra kapacitet. Trots att brodyren sker maskinellt så krävs en hel del övervakning och handpåläggning för att få bästa möjliga resultat. Där kommer naturligtvis vår gedigna erfarenhet och hantverksskicklighet väl till pass.

Vi är alltid måna om att ligga i framkant när det gäller utbildning och programvara, arbetar nära våra kunder och siktar på att vara bäst i landet på maskinbrodyr!